Dr K - Skincare
Door middel van de combinatie van producten en apparatuur richt Mariska Splinter van Skincare zich voornamelijk op het optimaliseren en verbeteren van de conditie van de huid
skincare, skin, huid, mariska splinter, laren, het gooi, schoonheidsspecialist, Total Skin Beauty Toren, ANBOS, PHformula, lycon, hars, harsen, puresse, make-up, ontharen, bindweefselmassage, lymfedrainage, gezichtsbehandeling
16857
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16857,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Dr K

Dr K

Eind 2021 zijn wij gestart met een nieuw merk Dr K Dermal Health Care, een nieuw medisch-cosmeceutisch merk dat als pionier in de wetenschap voor optimale huidgezondheid staat.

De intolerantie voor veel externe factoren heeft de afgelopen jaren ontstekingsstoornissen, zoals allergieën en eczeem enorm doen toenemen. Dit is meestal het gevolg van een defecte huidbarrièrefunctie.

Dr K Dermal Health Care is een dermatologisch pre- en pro-biotisch huidvernieuwingssysteem, dat wetenschappelijk is ontwikkeld om ontstekingsstoornissen in de huid te reguleren en de gezondheid van de huid te verbeteren op alle aspecten van de basale lagen tot de microbiota van de huid.

Met passie voor de wetenschap en de anotomie van ons vitale orgaan, de huid, behandelt Dr K huidproblemen zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, acne, eczeem en chronische roodheid.

De reeks dermaceutische producten is anders dan alle andere producten, die in de huidverzorgingsindustrie geïntroduceerd zijn en biedt ons de gelegenheid om de hoogst haalbare resultaten te bereiken met behoud van een uitstekende gezondheid van de huid.Het skin resurfacing programma van Dr K tilt huidvernieuwing naar een hoger niveau zónder synthetische zuren. De behandeling werkt van buiten naar binnen en combineert een nieuwe natuurlijke bron van AHA’s (alpha hydroxy zuren) en postbiotica voor maximale huidverjonging! Dit ondersteunt en beschermt de huid tegen ontstekingen en het verminderen van alle tekenen van een gestresste of gevoelige huid. Daarnaast is Dr K de eerste huidverbeterende lijn die postbiotica en enzymen gebruikt die actief snelle celvernieuwing stimuleert in de verschillende huidlagen, terwijl reacties en downtime worden geminimaliseerd, evenals dat het ontstekingsreacties in de huid vermindert.