ECLAT+ - Skincare
Door middel van de combinatie van producten en apparatuur richt Mariska Splinter van Skincare zich voornamelijk op het optimaliseren en verbeteren van de conditie van de huid
skincare, skin, huid, mariska splinter, laren, het gooi, schoonheidsspecialist, Total Skin Beauty Toren, ANBOS, PHformula, lycon, hars, harsen, puresse, make-up, ontharen, bindweefselmassage, lymfedrainage, gezichtsbehandeling
16758
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16758,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

ECLAT+

ECLAT+

Go back in time with 4 colors of lights. Your skin will be born again with 4 colors of natural light.

Huidverbeterend, huidverjongend en huidverstevigend. De nieuwe innovatieve huidverbetering en anti aging LED Therapie. Lichttherapie is een pijnloze, veilige behandeling voor alle huidtypes en alle leeftijden.

 

Het is wetenschappelijk bewezen dat LED-lichttherapie de wondgenezing en de groei van het weefsel bevordert. Veel wetenschappers en artsen hebben aangetoond dat LED-licht de celstofwisseling verbetert. LED-licht versnelt ook het herstel en de vernieuwing van beschadigde huidcellen en stimuleert de productie van collageen en elastine, dit is de basis van een gezonde en gladde huid. Dermatologen en cosmetisch chirurgen wereldwijd kiezen lichttherapie als een van hun favoriete behandelingen voor anti-aging en diverse huidproblemen.

 

De Eclat is ideaal voor het diep hydrateren en oxygenereren van de huid zonder dat injecties nodig zijn. Nadat de huid is blootgesteld aan het licht op basis van het kleurprotocol dringen de werkzame bestanddelen van vochtherstellende ampullen net zo effectief in als na een meso-lift. Het resultaat is ongeëvenaarde uitstraling en gladheid van de huid. Donkere kringen zijn minder duidelijk en de huid straalt. Ook de perfecte manier om je fris en stralend te voelen voor een feestelijke gelegenheid of vakantie!

 

Het beste resultaat wordt behaald door de behandeling in kuurverband te doen.

 

ROOD LICHT
Roodlichttherapie verbetert de bloedstroom, waardoor verbeterde zuurstof- en voedingslevering aan de cellen in de huid mogelijk is. Rood licht draagt sterke anti-aging kwaliteiten en werkt op een cellulaire niveau.

 

GEEL LICHT
Amberlichttherapie is effectief in de behandeling van diverse huidproblemen en roodheid en is zeer effectief tegen rosacea. Het is ideaal voor de uiterst gevoelige huid vanwege de kalmerende werking. Geel- en oranjelichttherapie helpen om afvalstoffen uit de huid te werken en lymfatische stroming te stimuleren en de huidcelgroei te verhogen.

 

GROEN LICHT
Groenlichttherapie wordt meestal gebruikt voor huidbehandelingen die gericht zijn op anti-aging en verwijdering van ongewenste pigmentatie. Groene LED-therapie kan helpen om het uiterlijk van sproeten, ouderdomsvlekken of zonnevlekken en huidpigmenten te vervagen. Ideaal voor behandeling van oedeem (zwellingen) en/of een gestreste, onrustige huid. Vermindert tevens huidoneffenheden.

 

BLAUW LICHT
Blauw LED licht 415 nm – Het blauwe LED licht komt het minst diep in de huid en werkt daardoor vooral oppervlakkig. Werkt anti-acne, antiseptisch, adstringerend, kalmerend, anti-roodheid, verkleint de poriën en verfrist de huid! Voor behandeling van: acne (puistjes), mee-eters, ontstekingen, huidvlekken, huidoneffenheden en huidimperfecties ! Het blauwe LED licht doodt bacteriën en vermindert roodheid en couperose; is effectief bij de vermindering van bacteriën bij acne en bacteriële ontstekingen en wordt ingezet bij de verbetering van acne en zonlichtbeschadigingen.

 

De lichten kunnen gecombineerd worden tijdens 1 behandeling.