Gezichtsbehandelingen - Skincare
Door middel van de combinatie van producten en apparatuur richt Mariska Splinter van Skincare zich voornamelijk op het optimaliseren en verbeteren van de conditie van de huid
skincare, skin, huid, mariska splinter, laren, het gooi, schoonheidsspecialist, Total Skin Beauty Toren, ANBOS, PHformula, lycon, hars, harsen, puresse, make-up, ontharen, bindweefselmassage, lymfedrainage, gezichtsbehandeling
16466
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16466,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Gezichtsbehandelingen

Intake gesprek

Voor de eerste behandeling plannen wij extra tijd in voor een intake gesprek. Dit om de juiste informatie over u en uw huid te verkrijgen om zo het gewenste resultaat te bereiken. Tijdens dit gesprek kunt u vertellen wat uw wensen zijn, en kunnen wij vertellen wat de mogelijkheden zijn.

 

Voordat we beginnen bespreken we welke behandeling bij u past. De prijzen van de resurfacing behandeling zijn vanaf € 90,00. De prijzen voor een huidverbetering behandeling zijn voor 60 minuten € 76,00 of voor 85 minuten € 98,50.

 

Bij de behandelingen van pHformula wordt gewerkt met verschillende zuren en ingrediënten om de bovenste huidlaag gecontroleerd af te laten schilferen en op een actieve manier de cel aanmaak te stimuleren in de diverse huidlagen.

Skincare Mariska Splinter Intake gesprek
AGE Resurfacing

A.G.E. RESURFACING

Deze behandeling is geschikt om de huidveroudering te vertragen. Actieve en effectieve skin resurfacing solutions worden gebruikt om pigmentveranderingen, doffe matte huid, oppervlakkige en medium diepe expressielijntjes van huidveroudering te behandelen. Dit gebeurt door het PH-DVC complex, o.a. retinol, in de huid in te brengen. Retinol stimuleert de collageen en elastine productie en is een krachtig antioxidant.

A.C.N.E. RESURFACING

De eerste behandeling bestaat uit het goed reinigen van de huid, en het dun houden van de bovenste huidlaag, waardoor de talg weer naar buiten kan, en de bacterie geen kans krijgt om een ontsteking te veroorzaken. Tijdens de acné behandeling werk ik met speciale acné producten die de poriën op een effectieve wijze binnendringen, verstoppingen oplossen en de bacteriën in de huid doden. De resurfacing behandeling heeft ontstekingsremmende voordelen met een sterk eiwit oplossende werking. Dit herstelt de huid van acné.

 

40 min is de startbehandeling die voornamelijk bestaat uit zuiveren
60 min is de vervolgbehandeling, inclusief een masker dat de ontstoken huid kalmeert, onzuiverheden behandelt en zorgt voor een schone, gezonde huid

 

*vergoeding zorgverzekeraar is mogelijk.

ACNE Resurfacing
MELA Resurfacing

M.E.L.A. RESURFACING

Deze behandeling is gericht op het volumeverlies in het gezicht en op de pigmentproblemen. Een krachtige combinatie van actieve werkstoffen zijn verwerkt in een klei, zodat het gelijkmatig in de huid kan intrekken.

CR RESURFACING

Een effectieve behandeling om chronische roodheid en rosacea te behandelen, speciaal geformuleerd met antibacteriële eigenschappen om chronische roodheid te verminderen en te voorkomen. Ook hier is retinol toegevoegd aan diverse zuren, omdat lange termijn gebruik van vitamine A verbetering geeft aan de gevoeligheid van de huid.

CR Resurfacing
Vitamine C Boost

VITC BEHANDELING

Om de huid een echte beauty boost te geven! Deze behandeling kan eigenlijk worden toegepast bij iedere huid die wel een opfrisser kan gebruiken. Het is ook heel prettig voor de huid na zonvakanties. Vitamine C is een sterke antioxidant, versnelt de collageenproductie, vermindert kleurverschillen (pigmentvlekken) en vermindert ontstekingen.

HUIDVERBETERING BEHANDELING

Bij de huidverbetering behandeling wordt gekeken naar uw huidtype en geluisterd naar uw wensen. Daar passen wij het product en de apparatuur op aan. We bespreken samen wat we in de door u gekozen tijd (60 of 85 minuten) kunnen doen.

 

  • 60 min € 76,00
  • 85 min € 98,50
Skincare Bindweefselmassage