GREEN PEEL® - Skincare
Door middel van de combinatie van producten en apparatuur richt Mariska Splinter van Skincare zich voornamelijk op het optimaliseren en verbeteren van de conditie van de huid
skincare, skin, huid, mariska splinter, laren, het gooi, schoonheidsspecialist, Total Skin Beauty Toren, ANBOS, PHformula, lycon, hars, harsen, puresse, make-up, ontharen, bindweefselmassage, lymfedrainage, gezichtsbehandeling
16801
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16801,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

GREEN PEEL®

GREEN PEEL® van Dr. med. Schrammek

De GREEN PEEL® is een natuurlijke kruidenpeeling die al meer dan 60 jaar bestaat en een wereldwijd succes is. De GREEN PEEL® van Dr. med. Schrammek is een kruidenbehandeling zonder chemische toevoegingen.

 

Acht geselecteerde kruiden vormen de basis van het kruidenpeeling mengsel. Deze kruiden bevatten enzymen, mineralen en vitaminen die in de huid worden gemasseerd. De driekleurige viooltjes die in de kruidenpeeling zitten zorgen voor een prikkelend gevoel op de huid.

 

Dr. med. Schrammek GREEN PEEL® helpt tegen:

  • Acne
  • Rokershuid
  • Rimpels
  • Littekens
  • Comedonen/verstopte poriën
  • Grove poriën
  • Slechte doorbloeding

 

Bevordering van het celproces

De GREEN PEEL® trekt door tot de onderste huidlaag waar de celvernieuwing plaatsvindt. Gemiddeld duurt het natuurlijke proces 28 dagen, de kruidenpeeling van Dr. med. Schrammek versnelt dit aanzienlijk.

 

Het is een driedelige dermatologisch ontwikkelde behandelingsmethode om huidproblemen op te lossen: Classic, Energy en Fresh Up.

Na een grondige huidanalyse wordt het kruidenpeeling mengsel intensief (na gelang van het huidtype) op de huid gemasseerd waardoor de bloedcirculatie, de toevoer van zuurstof en voeding, en de huidvernieuwing worden gestimuleerd. Dit effect neemt na twee tot vijf dagen af, afhankelijk van de textuur van de huid met een sterker of minder sterk peeling. Gedurende deze periode dient de huid thuis verder behandeld te worden met speciale producten van Dr. Schrammek voor een optimaal resultaat. Wij adviseren u hierin tijdens de behandeling. De behandelingen zijn heel goed te doen in een kuurverband..

Fresh up: Verfrist en vitaliseert een vermoeide huid, de celvernieuwing wordt versneld naar 20 dagen. Uw huid krijgt weer een mooie en gezonde glow. Talgklierfunctie wordt hierbij gereduceerd.

Energy: de celvernieuwing wordt nu versneld naar 15 dagen. Bij de behandeling ontvangt u een set ampullen voor thuisgebruik om de behandeling te ondersteunen.

Classic: Sterke huidvernieuwing en verjonging, geeft een boost van de elasticiteit en vitaliteit van de huid. De celvernieuwing wordt versneld naar 5 dagen. Daarna komt u na vijf dagen terug in de praktijk voor een beauty finish treatment. Bij de behandeling ontvangt u een set ampullen voor thuisgebruik om de behandeling te ondersteunen.