pHformula Peeling - Skincare
Door middel van de combinatie van producten en apparatuur richt Mariska Splinter van Skincare zich voornamelijk op het optimaliseren en verbeteren van de conditie van de huid
skincare, skin, huid, mariska splinter, laren, het gooi, schoonheidsspecialist, Total Skin Beauty Toren, ANBOS, PHformula, lycon, hars, harsen, puresse, make-up, ontharen, bindweefselmassage, lymfedrainage, gezichtsbehandeling
16763
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16763,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

pHformula Peeling

pHformula peeling (pharma-cosmeceutical)

De Resurfacing (peeling) behandelingen van pHformula zijn intensieve huidverbeteringsbehandelingen die voor een optimaal resultaat zorgen met name wanneer ze in kuurverband plaatsvinden.

De interval tussen de peeling behandelingen is eens in de 2 weken tot eens in de 4 weken, afhankelijk van de gekozen peeling. Met een kuurbehandeling van ongeveer 4 tot 6 keer behaalt u het beste resultaat. De weerstand van de huid verbetert tijdens de kuur, waardoor we steeds intensiever kunnen werken.

 

Wanneer het gewenste resultaat is bereikt, kunnen er circa 1x per 6 a 8 weken onderhoudsbehandelingen plaatsvinden.

 

Tarieven van de peelings
De tarieven voor de behandelingen worden tijdens de intake met u besproken. We maken een persoonlijk behandelplan waarin uw wensen en uw verwachtingen worden meegenomen.

 

Thuisgebruik pHformula
Nadat u hebt besloten om een kuur te ondergaan, gaat u eerst aan de slag met de Homecarekit van pHformula. Dit is een starterspakket bestaande uit 4 producten:

 

1. EXFO cleanse
Een mild peelende reiniging die make-up en onzuiverheden op een effectieve manier verwijdert zonder de huid te dehydrateren. Speciaal geformuleerd om tijdens en na pHformula skin resurfacing behandelingen te gebruiken om de huid mild te peelen, te verzachten, te kalmeren en te hydrateren terwijl roodheid en irritatie worden verminderd. Verbetert en onderhoudt de algehele gezondheid van de huid. 2 x per dag te gebruiken als reiniging.

 

2. Active formula
Speciaal ontwikkeld als voorbereiding op de resurfacing behandelingen om de resultaten bij alle huidproblemen te verhogen en het resultaat tussen de behandelingen door zo optimaal mogelijk te maken.
Reguleert de celdeling ,stimuleert het collageengehalte, heeft een mild peelend effect, reguleert pigmentaanmaak, versterkt de natuurlijke bescherming van de huid. Dit is een voorbereidend serum dat minimaal 1 week voor de eerste resurfacing (peeling) dient te worden gebruikt

 

3. Post Recovery Crème
De Post recovery crème beschermt de huid tegen vochtverlies en tijdens de genezing na de skin resurfacing behandeling. De crème biedt bescherming, hydratatie en comfort voor de zeer droge of gevoelige huid. Crème voor dag en nacht.

 

4. Het Recovery serum
Dit is een unieke combinatie van actieve ingrediënten die in synergie werken om de heling, verbetering en onderhoud van de behandeling te bevorderen. Verbetert het resultaat en zorgt voor een algeheel betere huidconditie. Vervelling wordt voorkomen en langdurig resultaat wordt behouden. Dit is een nabehandelingsproduct dat de eventuele symptomen van de peeling behandelt, zoals een tijdelijke roodheid, lichte vervelling en een strak gevoel.

 

Deze producten zijn allemaal op basis van het unieke PH-DVC™ complex. Dit garandeert het hoogst mogelijke resultaat en bewaakt het onderhoud op langere termijn.

 

Nadat u gestart bent met de producten thuis kan ik na minimaal een week een resurfacing behandeling uitvoeren.

pHformula Peeling