PHformula - Skincare
Door middel van de combinatie van producten en apparatuur richt Mariska Splinter van Skincare zich voornamelijk op het optimaliseren en verbeteren van de conditie van de huid
skincare, skin, huid, mariska splinter, laren, het gooi, schoonheidsspecialist, Total Skin Beauty Toren, ANBOS, PHformula, lycon, hars, harsen, puresse, make-up, ontharen, bindweefselmassage, lymfedrainage, gezichtsbehandeling
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

PHformula

pHformula

pHformula richt zich door middel van skin resurfacing op verschillende huidproblemen. Problemen zoals huidveroudering, pigmentvlekken, acné en chronische roodheid kunnen snel en doeltreffend behandeld worden.

Dankzij het gepatenteerde PH-DVC complex komen de werkstoffen in de juiste PH waarde tot aan de basale cellen laag. Hier worden de werkstoffen pas afgegeven. Terwijl de zuren de bovenkant van de huid aanpakken, gaan de high-end werkstoffen vanuit de diepere huidlagen de huid “resetten” = skin resurfacing. De huid gaat hierdoor anders denken en functioneren, waardoor huidproblemen worden opgelost.

 

PHformula is de eerste pharma cosmeticeutical gericht op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid.

 

Skin resurfacing behandelingen hebben grote voordelen in vergelijking tot traditionele peelings. Deze zorgen doorgaans voor het afschilferen van de huid, terwijl een skin resurfacing behandeling de activiteit van de celdeling in balans brengt en herstelt. Dankzij een hoge dosering aan werkstoffen zal de huid zich van binnenuit verbeteren en worden huidproblemen gecorrigeerd. Het uiteindelijke resultaat van een skin resurfacing behandeling is na een maand zichtbaar.

 

Het effect van gecontroleerde skin resurfacing is niet alleen afhankelijk van de keuze, oorsprong of concentratie van de zuren. Het allerbelangrijkste is de maximale werkstoftoevoer op een speciale manier, zonder dat de huid overdreven wordt belast.

 

De huid krijgt een gezondere uitstraling en is beter beschermd tegen toekomstige beschadigingen.

 

Onderstaand een aantal kenmerken van pHformula:

 

  • Proefdiervrij
  • Bevat geen kleurstoffen
  • Bevat geen lanoline
  • Bevat geen minerale oliën
  • Parabeenvrij conserveringssysteem
  • Uniek Ph-delivery-vehicle complex (PH-DVC)
  • Hoogst effectieve resultaten
  • Pharmaceutische kwaliteit werkstoffen

 

In de producten voor zowel de behandeling als voor thuisgebruik zit het unieke PH-DVC complex, gecombineerd met zuren, vitaminen, antioxidanten, ontstekingsremmers, aminozuren en sporenelementen. Het PH-DVC delivery complex garandeert een gelijkmatige en gecontroleerde toevoer van actieve werkstoffen.

 

De pHformula Pre- en Post producten optimaliseren de resultaten van de behandeling. pHformula zorgt voor een speciaal op uw huid afgestemde formule waarmee werkstoffen in de huid worden getransformeerd; dit is het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en buiten wordt aangepakt.

Phformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen.

pHformula AGE

HUIDVEROUDERING

Huidveroudering, intensieve rimpelvermindering en het verstrakken van de huid.

Huidveroudering is een proces dat veel eerder begint dan dat we denken. Huidveroudering begint al bij ongeveer 25 jaar. De eerste tekenen zijn een vochtarme huid, waarna al snel het collageen gehalte in de huid afneemt.Het gevolg is dat de huid volume verliest en rimpels vertoont. Dit kunnen we dmv een A.G.E. resurfacing behandeling in combinatie met de producten thuis goed behandelen. Volumeverlies behandelen we met de M.E.L.A resurfacings behandelingen.

ACNE

Zowel het gezicht als de rug kan behandeld worden met de A.C.N.E. resurfacing.

Acne is een huidprobleem dat vanaf de pubertijd bij alle leeftijden kan voorkomen. Zowel bij mannen als bij vrouwen. De talgklier raakt ontstoken door de acne-bacterie. Het gevolg is een puist, die uiteindeljk zelfs littekens kan geven. Zowel het gezicht als de rug kan behandeld worden met de A.C.N.E. resurfacing. Doordat de dode huidcellen verwijderd worden kunnen alle werkstoffen beter worden opgenomen en de bacterie die mede de acne veroorzaakt gaan aanpakken. De ontstekingen zullen sneller en mooier genezen, zonder littekens of vergrootte porien. Ook de roodheid in de huid zal sterk verminderen en uw huid krijgt een frissere uitstraling .Ik bespreek van te voren met de client hoe we de huid gaan behandelen. De eerste keer dat u bij mij in de praktijk komt doe ik een korte behandeling en na 2 weken een intensievere behandeling zodat u thuis de huid daarvoor op kan voorbereiden en we meer effect kunnen bereiken. De behandelingen in de praktijk en het thuisgebruik van de producten zijn voor resultaat heel belangrijk

pHformula ACNE
pHformula MELA

PIGMENTPROBLEMEN

Al meer dan 2 miljoen mensen in Nederland hebben te maken met hyperpigmentatie. Overmatige pigmentaanmaak door bijvoorbeeld zon of medicatie kan onsierlijke bruine vlekken in het gezicht geven.
Ik verminder de activiteit van de aanmaak van het pigment door de M.E.L.A. resurfacing, terwijl de celdeling word gestimuleerd en overtollig pigment word afgevoerd. Bij deze behandelingen zie je na verloop van tijd pas het gewenste resultaat.

CHRONISCHE ROODHEID, COUPEROSE EN ROSACEA

Deze behandelingen gaan roodheid tegen en verbeteren de algehele gezondheid van de huid. De huid krijgt meer weerstand waardoor deze zich meer kan beschermen tegen invloeden van buitenaf. De behandelingen kunnen goed gecombineerd worden met een lymfedrainage voor een kalmerend effect. Aangezien alle effectieve behandelingen en producten zijn gebaseerd op het stimuleren van collageen in de haarvaten duur het minstens 6 tot 8 weken voordat de roodheid zichtbaar en blijvend zal verminderen. De thuisverzorging is van groot belang voor het optimale resultaat. De huid zal door de dagelijkse verzorging minder rood en vlammend zijn.

pHformula CR